«Бо піднімають настрій»: Люди дякують водіям маршруток Рівненщини

Пишуть про це у соцмережі

Фото з сайту "Всім"

Про водія маршрутки Рівне-Березне, який учора, 2 травня, підняв йому настрій, написав у Фейсбуці Коля Тишкун. Він розповів, що цим водієм передавав передачу - 2 невеликі коробки:

Водій мене питає: що саме я передаю (це щось по волонтерству? Бо на моєму авто є відповідні наклейки, я час від часу перевожу різну гумдопомогу).

 

Я відповів, що ні, це передача сугубо по роботі.

 

Я його запитав: а чому ви питаєте? Його відповідь була просто шикарна: бо я все те, що стосується волонтерської допомоги, перевожу безкоштовно.

Ця відповідь викликала захват у Колі Тишкуна. 

А користувачі мережі у коментарях розповіли про інших водіїв маршруток, які так само роблять:

Ліля Лілічка Водії напрямку Костополя і Березного всі адекватні. Деякі з гарним почуттям гумору. А дехто з військових не бере оплату

 

Оксана Кустинець Це правда, в цьому напрямку всі адекватні і приємні. Не один раз передавали бронежилети для військових маршруткою, то ніхто не взяв грошей. А на Новій пошті вкрали плити з броніків.

 

Makarchuk Oleksandr 100% і розгрузки передавали, і мндицину, зсу, нічого не брали. А скільки раз перевізники знімали з маршрутів свої буси.

 

Оксана Шнайдер Хочу теж поділитись ситуацією, яка залишила приємні емоції: водій маршрутки №66 повернув кошти за проїзд, що йому давала військовослужбовиця ЗСУ - спільна країна, спільна справа.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень