У Рівному тролейбуси – основний громадський транспорт

На роботу щодня виходять 66 одиниць електротранспорту

Фото з мережі
Фото з мережі

КП «Рівнеелектроавтотранс» на сьогодні - основний транспортний логіст міста. Про це повідомляють у мерії.

У будні Рівним курсує 66 тролейбусів, на вихідних - 41. Як зауважують у пресслужбі підприємства, вони курсують як зазвичай - час руху вкладається в інтервал між кінцем та початком комендантської години (6:00 - 22:00).

Втім, наразі немає можливості дотримуватися графіків.

При оголошенні повітряної тривоги тролейбус зупиняється на зупинці, пасажири разом з водієм та кондуктором організовано виходять з тролейбуса та йдуть до найближчого укриття, - наголоують у «Рівнеелектроавтотрансі».

Нагадаємо, що частина автобусів, які раніше працювали на маршрутах у Рівненській тергромаді, зараз використовується під потреби ЗСУ. Крім того, чимало водіїв маршруток проявили свою патріотичну позицію і пішли у тероборону, тож цього виду транспорту у місті наразі дещо менше, ніж зазвичай.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень