Під Рівним утворився затор із кількох сотень вантажівок. Рятувальники пригнали важку техніку (ВІДЕО)

Аби ліквідувати кілометрові затори

Затори утворились на рівненській об'їзній. Станом на 11 годину на міжнародній трасі працює важка техніка рятувальників. Ситуацію погіршує хуртовина, кажуть рятувальники. 

 - Наразі за допомогою важкої інженерної техніки оперативних служб продовжується робота по розблокуванню руху на об'їзній автодорозі Київ-Чоп поблизу готельно-ресторанного комплексу «Географія», де утворився затор з декількох сотень вантажних автомобілів.

 

На місці працюють мобільні групи рятувальників спільно з патрульною поліцією та службою автомобільних доріг, - повідомив речник обласного управління надзвичайних ситуацій Дмитро Мельник. 

Нагадаємо про ускладнений рух навколо Рівного повідомляють водії. А дорожники просять без необхідності не виїжджати на дороги. 

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень