Перинатальний центр у Рівному закривають на 10 днів

Там проведуть планове обслуговування обладнання

Рівненський перинатальний центр йде на канікули. Його закривають для проведення щорічного технічного огляду та обслуговування системи лікувального газопостачання.

Як розповіла нам головний лікар закладу Вікторія Єнікеєва, йдеться зокрема про ремонтні роботи на компресорах кисневої станції, які забезпечують життєдіяльність реанімаційного відділення:
 

У нас високотехнологічне обладнання, яке потребує щорічного огляду і контролю. А коли його обслуговують фахівці, на цей проміжок часу необхідно відключати подачу кисню. Тобто життєзабезпечення дитячих реанімацій, операційної, дорослих реанімацій не може бути без цього обладнання.

 

Тож з 2 серпня до 11 включно породіль обслуговуватиме Рівненський міський пологовий будинок. Нині за словами Вікторії Єнікеєвої, новонароджених діток з малою вагою переводять до дитячої обласної лікарні. Жінок які потребуватимуть вторинної допомоги, на час ремонту будуть обслуговувати у районних лікарнях, а за рекомендацією щодо третинного рівня допомоги – направлятимуть у пологовий будинок у Рівному.

Запрацює перинатальний центр 12 серпня о 9 ранку.


До слова, у п’ятницю через сильну зливу у Рівному підвальні приміщення Перинатального центру виявилися підтопленими. Тут працювала бригада ДСНС. Головний лікар закладу відзначає, що наслідки негоди вдалося оперативно ліквідували.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень