На Великдень у Рівному народилась унікальна трійня (ФОТО)

Перша цього року

Батьки трійні. Фото Радіо Трек.

Пологи у породіллі приймала головний лікар Рівненського обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва. Каже, з дітьми та з мамою нині все добре.

Операція – кесарів розтин – пройшла успішно у неділю, 28 квітня.

Вікторія Єнікєва. Фото Радіо Трек.

Якраз на Великдень.

- Це жінка з-під Ківерців. У неї є ще троє старших дітей. Операція пройшла успішно, народились три дівчинки, серед яких – близнючки. До нас матір звернулась з проблемами, ми за нею спостерігали, і вона доносила дітей майже до 35-го тижня.

 

Пологи були оперативні. Перша дівчинка народилась з вагою 2 400 грамів, друга – 2 2220 грамів, третя 2 120 грамів. Це нібито недоношені діти, але вони повністю здорові. Сьогодні дівчатка з батьками у нас перебувають.

 

Трійні – рідкість. Це перша у нас цього року. Чекаємо народження ще однієї трійні. Там, до речі, у жінки – перші пологи, –  розповіла Вікторія Єнікеєва.

Світлана. Фото Радіо Трек.

Матір трійні – 29-річна Світлана Мельник – у перинатальному центрі не лише з дітьми, а й з чоловіком Романом. Він ні на мить не покидає своїх дівчат.

Роман. Фото Радіо Трек.

До речі, у те, що чоловік допомагатиме Світлані, медики не вірили.

- Діти народились у 34 тижні. Спочатку у дівчаток були розлади дихання, але ми за 2 дні це стабілізували, потім перевели їх у відділення для недоношених дітей. Вони гарно розвиваються, їдять, відпочивають, самостійно дихають. Хоча стан новонароджених задовільний, мама втомлюється, але її дуже підтримує чоловік.

 

Відверто кажучи, я скептично поставилась до того, що він погодився бути тут з дружиною. Не вірила, що допомагатиме, але помилялась. Вони дружня сім’я, батько дуже відповідальний, – розповіла неонатолог Галина Ковальова.

Сама ж Світлана після операції почувається краще.

Зліва направо: Мар’янка, Вікторія і Вероніка. Фото Радіо Трек.

Чекає зустрічі зі старшими дітьми й зізнається, що саме вони дали імена новонародженим:

- Так, ми вже дали їм імена. Мар’янка, Вікторія і Вероніка. Імена обирала наша старша донька. Вона другокласниця.

 

В мене батько з близнюків, то може це якось передалось нам. Головне, щоб діти були здорові. А все інше…

 

Старші наші дітки допоможуть, чоловік. Зараз доведеться шукати тримісний візок (посміхається – авт.). І звикати до активного життя.

Сім’я ще довго потребуватиме підтримки близьких. А нині просить про увагу та допомогу небайдужих. Збиратимуть на візок та речі для малечі.

Картка ПриватБанку Світлани Мельник:

 

5168 7427 1195 8094

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень