Перший український еротичний серіал повернувся на екрани і завойовує серця

В 1995 році його транслювали пізно вночі

Уявіть собі: за вікном 1995 рік. Вам 15, батьки працюють на нічній зміні. Ви вмикаєте телевізор після півночі, а там - сексуальні гуцули, Антін Мухарський у панчішках та море розпусти, - анонсують серіал «Острів любові» на платформі Takflix.

Його транслювали пізно вночі. В рік показу він не завоював всенародної любові, але робить це зараз.

- Мені хотілося всьому світу довести, що Україна - це нація, яка розуміється на любові, на сексі. Навіть український фольклор і етнографія наскрізь еротичні - там стільки підтекстів і натяків, - розповідає Олег Бійма, режисер «Острова любові».

Кожен із епізодів «Острова любові» знятий за творами українських письменників - від Марка Вовчка, Ольги Кобилянської та Івана Франка до Володимира Винниченка та Євгена Гуцала.

В обрамленні сюжету «Острова любові», з пасхалкою на «Декамерон», - семеро чоловіків, що відвідують дім на острові.

Між собою вони обговорюють міські легенди та пікантні історії з життя.

Історії відбуваються у 19-му столітті, під час Першої світової війни, в 90-ті, та охоплюють широку географію: від Карпат до Києва та Миколаєва.

Кожен епізод серіалу – окрема історія про кохання і стосунки на тлі соціальних та культурних змін.

У серіалі знялися Нонна Копержинська, Тамара Яценко («За двома зайцями»), Антін Мухарський, Костянтин Степанков («Білий птах з чорною ознакою»), Олександр Гай («Тіні забутих предків») та інші українські актори.

Джерело: BBC Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень