Перевірте чи є у вас штраф: МВС оновили сервіс та застосунки

Також це можна зробити через ДІЮ

Міністерство внутрішніх справ оновило застосунки та сервіси для оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє пресслужба МВС.

Дізнатися чи оформили на вас штраф за порушення ПДР можна на офіційному сайті МВС.

Також це можна зробити за допомогою офіційного мобільного застосунку МВС – «Штрафи ПДР» для Android та IOS та телеграм-бота.

У міністерстві нагадали, що користувачам необхідно перевстановити програму, оновити підписку у боті та додати своє авто.

- Офіційні сервіси МВС дозволяють не лише сплатити штрафи, які вже винесені, а й оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їх статусу.

 

Також в застосунках є інформація про розміщення на карті комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР, - зауважили у міністерстві..

До слова, в електронному кабінеті знову доступна послуга страхування, можливість здійснення перевірки транспортних засобів за VIN-кодом та персональних даних власника. Крім того, можна замовити витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів і перевірити історію транспортного засобу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень