Перемігши у еко-конкурсі, можна поїхати до Швеції

Розпочався обласний етап конкурсу «Всеукраїнський юнацький водний приз 2016»

Це національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize», який адмініструє Стокгольмський міжнародний водний інститут.

Переможець Гран-Прі Всеукраїнського конкурсу отримає у Посольстві Швеції диплом переможця, нагороду «МЕДІУМ» – скляну краплю, що символізує чистоту води і довкілля від видавництва «ЕКОінформ» та поїде у Стокгольм для участі у Міжнародному конкурсі Stockholm Junior Water Prize. Про це інформує Рівненська обласна рада.

«Роботи повинні бути присвячені науково-технічним або соціальним водним проблемам. Усі проекти повинні мати дослідницьку частину, тобто опис експериментів і спостережень конкурсанта, та результативну частину. Бажано, щоб проекти містили і технічні розв'язки проблем збереження та раціонального використання водних ресурсів», – повідомила директор Станції юних натуралістів Тетяна Остафійчук.

Для участі у обласному етапі конкурсу до 15 лютого потрібно надіслати усі необхідні матеріали.

Фінальний захист робіт конкурсу проходитиме 5-8 квітня на базі Національного університету «Київський політехнічний інститут».

До слова, Станція юних натуралістів 10 років поспіль проводить обласний етап конкурсу. У 2015 році Рівненщину у фіналі представляли три переможці заочного етапу конкурсу з Радивилівського, Рівненського районів та міста Рівне. Їх роботи були відзначені дипломами за вагомий вклад у збереження водних ресурсів рідного краю. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень