Кращий гуртожиток Рівненщини назвуть уже завтра

Урочисте підбиття підсумків заплановане на обідню пору

Конкурс на Рівненщині відбувається уже не вперше, його влаштовують, починаючи від 2011 року. Організатори – управління освіти і науки Рівненської ОДА та навчально-методичний центр професійно-технічної освіти в області.

Традиційно огляд відубвається впродовж тижня-двох. "Ревізори" звертають увагу на житлово-побутові умови, в яких проживають учні - стан їхніх кімнат, кімнат для занять, бібліотек, пралень, душових, стан освітлення, наявність гарячої води, дотримання температурного режиму, забезпечення учнів пільгових категорій проживання у гуртожитку.  

Хто саме стане переможцем, члени конкурсної комісії оголосять завтра о 14:30 у Будинку Вчених.

Тим часом, на сайті Острозької Академії уже з'явилося повідомлення, що гуртожиток № 6 Національного університету «Острозька академія» здобув перемогу у ІІ етапі обласного огляду-конкурсу на кращий студентський гуртожиток. Чи цей результат остаточний - будемо знати завтра. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень