Пенсіонерам таке м'ясо небезпечне. Провокує рак кишківника

Йдеться про тих, хто в групі 60+

З віком не всі продукти повноцінно засвоюються організмом. Певну їжу, яка раніше була звичною, пенсіонерам варто виключати з раціону або хоча б зводити її вживання на мінімум.

Передусім слід якнайскоріше забути про червоне м'ясо, оскільки воно негативно впливає на здоров'я та провокує небезпечні захворювання, серед яких є рак прямої кишки.

Оптимально за основу взяти середземноморську дієту, яка складається з таких продуктів, як шоколад, овочі, фрукти, сир, кисломолочний сир, морська риба, горіхи, молоко та цілозернові продукти. 

Таку дієту ще називають дієтою боротьби з артеріальною гіпертонією. Вона оптимальна для людей від 60 років.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень