Пастка під Херсоном: знекровити ЗСУ й розгорнути наступ – на Луцьк та Рівне (ФОТО)

«Обманка»: що задумали в Кремлі

Очевидно, що Суровікін – новий головнокомандувач РФ – не хотів би починати свою діяльність на посту зі здачі Херсона. Тим паче, що за деякими оцінками «часткова мобілізація» вже дозволила зібрати в армію ворога додатково 450 тисяч вояків. Мінімум.

Зрозуміло, що наситити ними оборону та організувати з їх допомогою опір – не є якоюсь аж надто складною задачею.

З іншого боку, є інформація про формування в Білорусі 150-тисячного угруповання та спроби білоруського МО переукласти угоди з усіма контрактниками ще на пів року.

На цьому тлі не виглядає дивним, що соцмережі звернули увагу на оцінку ситуації від Владислава Оленченка.

 

Далі його авторський текст (подаємо без змін):

Кремлівська «обманка» під Херсоном, або реконструкція  оперативного задуму ворога «за слідами на піску»

За сукупністю ознак, поточна гра кремлівських полягає в тому, щоб втягнути найбоєздатніші підрозділи ЗСУ у штурм Херсону і Нової Каховки.

Демонстративна та публічна евакуація стрьомоусових та сальдо, розповсюдження чуток про готовність підірвати дамбу Каховської ГЕС, виведення у офіційні телеканали тимчасово головного московитського генерала, який жаліється на безнадійність положення московитського угрупування на правому березі Дніпра, купа відео у гру-шних телеграм-каналах, де московити показують, що їх військові переправляються баржами на правий берег, на фоні повідомлень ГУР МОУ про перекидання у Херсон додаткових підрозділів московитських військ та зброї...

Згідно з концепцією Владислава Оленчика ворог лише вдає, що відступає з Херсону. Насправді там буде організовано шалений спротив, який вимотає і знекровить ЗСУ

Технологічна схема рефлексивної гри кремлівських стратегів полягає у наступному:

  1. Створити у Зеленського враження, що Херсон - легка здобич, яка може принести значний піар-ефект та купу «оплесків» з західного напрямку, спровокувавши його віддати наказ Залужному провести штурмову операцію.
  2. Відтягнувши на херсонський напрямок основні сили та резерви ЗСУ, змусити їх довго та з великими втратами, штурмувати укріплені підступи до Херсона та завʼязнути у важких боях у міській інфраструктурі.
  3. Всіма засобами підтримувати у українців та особисто Зеленського відчуття впевненості, що залишилось зовсім трошечки до взяття Херсону, провокуючи азарт Зеленського, який неминуче викличе напруження стосунків з Залужним.
  4. Витримати таку ситуацію якомога довше, до того моменту, коли у кремлівських буде готовність провести наступальну операцію з Білорусі в напрямку Луцьк та Рівне, перерізавши шляхи постачання зброї та боєприпасів для ЗСУ, які будуть і так вже виснажені ї з пустими арсеналами, витраченими під Херсоном.
  5. В умовах неможливості швидкого відновлення боєздатності ЗСУ, неможливості звільнити Херсон, запропонувати Зеленському погодитись на кремлівські умови припинення вогню і переговори з пуйлом, виграючи рік-два на підготовку московитських військ до наступного наступу.

В ситуації, коли смертельний ворог провокує нас зробити певні кроки, важливо не піддаватись на первинні емоційні реакції, не віддавати себе під управління власних емоцій, які цілеспрямовано породив в нас ворог, а переходити до холодного, раціонального прорахунку кожного свого кроку і можливих варіантів наслідків, від найкращих до найкатастрофічніших.

Ворог – дуже небезпечний та не збирається відмовлятись від своїх цілей, незважаючи на ціну, яку йому доводиться платити. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень