Що потрібно розмістити у центральному парку Рівного замість занедбаного кафе: ідеї городян

Мешканці Рівного активно взяли у часть в обговоренні цієї теми

Кафе "Домінус"

Як ми писали, у влади Рівного є кілька ідей щодо того, що розмістити на місці занедбаного кафе "Домінус" у парку імені Шевченка. Втім, директор міського об'єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов говорив, що ще будуть радитися з громадськістю, що саме там розмістити.

Мешканці Рівного у соцмережі Фейсбук поділилися власними ідеями щодо того, чим замінити кафе. Ось вони:

Alexander Novikoff Дитяче кафе

Просаков ТоликПросаков Толик Музей кованих фігур. Хватить вже бухалівок на кожному кроці. Тільки в нас можна в самому серці парку продавати та розпивати алкоголь.

Наталия МирнаяНаталия Мирная хватить кованих скульптур у місті!!!! Скільки можна? Якісь вони невеселі(((( страшні(((

Володимир СтратоновВолодимир Стратонов ...там була "пательня") чом би не відродити місце до вимог часу, звичайно

Тетяна Клименко Погоджуюсь, танцювальний майданчик під навісом.

Vashchyshyna IevgeniiaVashchyshyna Ievgeniia Аквапарк.

Андрей КазаченкоАндрей Казаченко Проведуть опитування і зроблять парковку для дитячих візочків

Iryna Oleksiichuk А не можна дитячі клуби, спортивні секції?

Nataliya SyomchykNataliya Syomchyk тарас максименко ви ж хотіли діскатєчку для пенсіонєрії в місті зробити. От вам місце, тим більше що вони приручені з часів "пательні" до нього :)

Ianina Iaremchuk А дитяче містечко? Дерев'яний майданчик (в парку зі сторони Чорновола) щедро залитий сечею собак і не тільки, застарів не тільки фізично а й морально.

Marichka Sydoruk Marichka Sydoruk Якийсь творчий сучасний простір..який би містив площадку для якихось цікавих арт-проектів, місце для роботи - як в Коммуні у Львові (це грубо кажучи, просто перше, що прийшло до голови), тільки у такому необхідному поєднанні із природою, красою довкола..
Чесно, якби це було можливо, і справді якісно та ціннісно зроблено - було б класно мати там якусь платформу альтернативної чи неформальної освіти для дітей та підлітків у нерозривному поєднанні з творчими напрямками роботи - тут би таке довкілля, як там є, було б доречним. Але тоді постає інше питання, наскільки є безпечним є парк Шевченка для дітей протягом доби - коротше це типу прізрачная мєчта)))
Бо чесно не дуже хотілося б там бачити чергову просто ресторацію, навіть дуже гарну чи концептуальну:(

Mykola Hirol Чом би не звернутися до фахівців відповідних кафедр водника... Якби вони запропонували варіант перетворення того, що залишилося, в парк КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ містян, тоді б можна було провести відповідні громадські обговорення... Бо в протилежному випадку в парк знову заведемо коней, собак, пропагування нових форм мауглі ... Місто і парк мало б набути своє обличчя...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: парк
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень