Що буде замість закинутого кафе «Домінус» у центральному парку Рівного?

У влади є кілька ідей з цього приводу

Споруди кафе "Домінус"

У центральному парку Рівного підходить до завершення боротьба за землю. Зокрема, міська влада намагається відвоювати ділянку під занедбаним кафе «Домінус» у парку імені Шевченка. Це кафе 20 років орендувала у міста підприємець Ніна Лишенюк, причому останні десять років воно не працювало. 1 січня 2015 року договір оренди закінчився. Але підприємець відмовилася звільнити землю, заявивши, що на ділянці розташовані її приватні споруди – дерев’яні будиночки кафе. Тож справу розглядали у суді.

Міська влада суд виграла. Підприємець рішення оскаржувала. Однак, як повідомив директор міського обєднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов, право власності на будиночки кафе суд скасував. Підприємець на цьому не зупинилася, і, за його словами, намагається влаштувати йому неприємності, засипає усілякими запитами щодо використання бюджетних коштів. 

Деталі розповідає Андрій Черепанов:

Зараз іде суд про усунення перешкод у користуванні, про знесення з займаної ділянки самочинного будівництва. Справа перебуває у Вищому господарському суді. 11 листопада має бути розгляд справи. Ми робимо все можливе, щоб вже в цьому році, можливо, поставити крапку. Поки я керівник парку, жодного шматочка землі нікому не віддам.

Вже є кілька ідей щодо подальшого використання цієї ділянки парку. Зокрема, тут можуть розмістити спортивний ролердром з ковзанкою у зимовий час або музей кованих фігур під прозорим накриттям. Андрій Черепанов каже, що, скоріше за все, радитимуться з цього приводу з громадськістю міста. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень