Каналізаційне питання у парку вирішено?

Радіо Трек неоднаразово повідомляло про те, що рівнян турбує питання утилізації відходів з кафе та ресторанів, розташованих у парку імені Шевченка. Мова іде про ресторан "Lion" та кафе "Соняшник", яке поки не відкрилося після реконструкції.

Із відповідними запитами наша редакція звернулася до ГУ Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів у Рівненський області, до РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал", дирекції парку та адміністрації ресторану "Lion".   

Власне у Держпродспоживслужбі нас запевнили, що уже три роки у згаданих закладах перевірки не проводилися, оскільки діє урядовий мораторій, а щодо каналізації - порадили звернутися до "Рівнеоблводоканалу".

Сьогодні ж ми отримали відповідь від РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал", де зазначено, що кафе "Соняшник" має обладнаний септик, а ресторан "Lion" має централізоване водовідведення.

Нагадаємо, про те, що у кафе "Соняшник" планують обладнати вбиральню, нам стало відомо ще у квітні. Пізніше міський голова запевняв, що кафе не розпочне працювати, поки не буде вирішено питання утилізації відходів.  

Так кафе "Соняшник" виглядало наприкінці березня 2016 року

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень