«Шукайте кошти деінде, а не в нас», - ініціатор оновлення парку Грабник - Тарасу Максименку

Начальнику управління культури дорікнули

Ми писали, що на засіданні бюджетної комісії міськради начальник управління культури Тарас Максименко просив надати з бюджету мільйон гривень на проєкт «Таємничі підземелля Рівного».

Коли ж його запитали, чи є в управління, звідки взяти цю суму, відповів, що навряд чи будуть виконані проекти громадського бюджету щодо оновлення парку на Грабнику біля Палацу дітей і молоді, тож можна перекинути фінансування звідти.

Це обурило ініціатора проекту громадського бюджету щодо оновлення парку Оксану Майбороду і вона відповіла Максименку у Фейсбуці: 

Oksana Maiboroda 1 год · Коли хочеш порадувати хорошими новинами, що вже починаються будівельні роботи з відновлення парку на Грабнику, але тут дізнаєшся, що начальник управління культури, що відповідає за реалізацію відповідних громадських проектів, пропонує на бюджетній комісії депутатам зняти кошти з парку і перекинути на підземелля!!!

 

Дуже не хочеться, щоб було як минулого року, тоді так само зняли частину коштів з парку за ініціативи управління. Нащо повторювати помилки, коли усі знають контакти одне одного і можна завжди уточнити, на якій стадії проект?

 

Так от, пане Тарасе Максименку, прошу вас знайти кошти деінде, а не з парку. Проекти вже відкореговано, документи передано в управління капітального будівництва, підрядник готовий приступати до роботи! Мешканці мікрорайону та учні Палац дітей та молоді, м.Рівне та музичної школи мають ходити в освітленому та безпечному парку і не треба цю можливість забирати!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень