Ще одну зону відпочинку хочуть створити у Рівному. В історичному місці

У мікрорайоні Червоні Гори

Для цього планують відвести у постійне користування майже 4 гектари землі на вулиці Костюшка міському тресту зеленого господарства для будівництва та обслуговування рекреаційного об’єкта.

Що саме це має бути - розповів автор проекту рішення, депутат міськради Рівного Роман Петролюк:

Звернулися мешканці: пробити якусь інфраструктуру хоча б, якісь доріжки, якісь лавочки поставити, освітлення. Там взагалі нічого нема. Тому підготовлений такий проект рішення, щоб трест зеленого господарства взяв собі на обслуговування. Тоді буде можливість, принаймні, виділити якісь кошти на впорядкування території.

За словами Романа Петролюка, це територія колишнього автодрому. Зараз вона в занедбаному стані, зі сміттям. Питання про відведення землі тресту винесуть на розгляд сесії міськради.

До речі, територія автодрому у Червоних Горах колись була фортифікаційним укріпленням часів першої світової війни. І у 2008 році тодішня заввідділу охорони культурної спадщини обласного краєзнавчого музею Ірина Васильєва розповідала, що із цілої системи фортів біля Рівного залишилися незруйнованими лише два чи три. Тож хоч один з них, як зразок, потрібно було б зберегти. Тоді на цю ділянку претендувала львівська фірма "Сервус-житло", яка хотіла звести тут котеджне містечко. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень