Максименко просить мільйон гривень на рівненські розкопки

На проєкт «Таємничі підземелля Рівного»

Начальник управління культури Тарас Максименко (на фото вгорі) на засіданні бюджетної комісії міськради пояснив, що

цей мільйон гривень з міського бюджету мали забрати ще торік, як співфінансування з Європейським Союзом.

 

Але оскільки отримали дозвіл на будівництво квест-кімнат у парку імені Шевченка тільки цього року і роботи тривають, то програма фінансування має закінчитися цього року.

На питання голови бюджетної комісії Олега Карпяка, чи має звідки Максименко перекинути кошти з тих, які виділені на підпорядковане йому управління, він відповів:

Є резерв по проєктах громадського бюджету по ПДМу. Там іде корегування проєкту і я не впевнений, що температурний режим на вулиці дозволить через півтора місяця робити те, що заплановано по ПДМу.

 

Але це - очікувана можлива економія. Я не впевнений, що вона буде.

Максименко мав на увазі проєкти з облаштування парку на вулиці Князя Володимира біля Палацу дітей і молоді, на які у травні просив гроші і обіцяв зробити «удар по наркоманії», бо в парку за них зроблять в томуч числі і освітлення.

За пропозицією голови бюджетної комісії, питання про надання мільйона гривень вирішили відкласти до жовтня, коли стане відомо, чи є десь в бюджеті зайві кошти. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень