Розкопки в парку Шевченка матимуть власний логотип (ФОТО)

Його створять з робіт чотирьох художників

Одна з робіт, яка не перемогла у конкурсі.

Для «Таємничих підземель Рівного» обрали чотири логотипи. Протягом місяця тривав конкурс, оголошений управлінням культури Рівного. 20 осіб подали свої варіанти емблеми для туристичної зони посеред парку Шевченка. Врешті комісія за участю художників і дизайнерів обрала чотирьох переможців. Їхні роботи об’єднають в один логотип, говорить начальник управління культури Рівного Тарас Максименко:

Чотири концепції ми передаємо фірмі. Зараз збираємо пропозиції, хто це робитиме. Щоб нам запропонували рекламні різні агенції, як вони бачать: за скільки часу, за скільки коштів вони готові виготовити цей логотип. І власне таким чином ті ідеї логотипів зберуть в один образ. Ми постараємося врахувати всі бачення конкурсантів.

Лого використовуватимуть для реклами туристичної пам’ятки, емблема буде й на футболках, сумках, ручках та іншій сувенірній продукції. Переможцями конкурсу стали рівняни –  Артем Остапюк, Наталія Броварська, Олександр Костюк і Тетяна Легерко.

[media=140963][media=140962][media=140961][media=140960]

Артем Остапюк – наймолодший з переможців. Йому 16.

Каже, не очікував, що його робота стане однією з кращих:

Мені 16 років. Я учень 11 класу. Працюю з фотошопом та «ілюстратором», час від часу роблю різні штучки. Побачив конкурс. Думав, чому не спробувати? Оцінив усі пропозиції, які вже подали, та вирішив, що маю шанс на перемогу. Подав дві роботи, і виграв мій другий варіант.

Тарас Максименко теж відзначив, що Артем подав свою роботу у форматі відео. Нижче ви можете його переглянути.

Додамо, що роботи з облаштування туристичного об’єкту в парку Шевченка мають завершити протягом цього року.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень