«Таємничі підземелля Рівного» почнуть робити влітку. Лишився рік

Аби завершити роботи по проекту

Цього літа в парку Шевченка почнуться роботи над «Таємничими підземеллями Рівного». Розкопані залишки старого міста хочуть зробити туристичним об’єктом із квест-кімнатою, інклюзивною інфраструктурою тощо. Кладку перетворять на камінь за допомогою спеціальних розчинів. Торік місто виграло в Євросоюзу грант на цей проект розміром майже півмільйона євро. Ще кілька десятків тисяч євро виділили з міського бюджету. Для того, аби втілити «Таємничі підземелля» у реальність, лишився рік, говорить начальник управління культури та туризму Тарас Максименко:

Термін реалізації в нас був два роки по проекту. 13 квітня буде рік, як ми працюємо. 10 місяців ми виготовляли проектно-кошторисну документацію. На жаль, такі часові рамки її виготовлення. І в нас лишатиметься рік для того, аби запуститися, перерізати стрічку та подарувати місту такий проект.

Нині проект робіт перебуває на експертизі, каже чиновник. Результати експертизи планують отримати протягом тижня. Далі управління оголосить тендер на проведення робіт.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень