Парфуми на весілля: як не помилитися з вибором, щоб не зіпсувати собі найважливіший день

Адже ідеальні парфуми мають доповнювати ідеальний день

Особливо важко визначитися тим, хто має десятки улюблених парфумів. Експерти парфумерних брендів Jo Malone та Maison Francis Kurkdjian в інтерв'ю Vogue назвали три способи вибрати ідеальні парфуми для весілля.

Вибір має бути свідомий, адже парфуми у майбутньому будуть спогадами переносити вас у цей щасливий день. 

Подумайте про те, які запахи вам подобаються. Якщо ви не можете визначитися з вибором парфуму, можете створити композицію із двох або навіть трьох різних флаконів. І тоді це буде ексклюзивний аромат, який точно не носитиме ніхто, крім вас.

Якщо це не допомогло, поміркуйте, який аромат міг би доповнити запах вашого букета, або поєднався з кольоровою гамою самого весілля. 

Пам'ятайте, що краще вибирати стійкі аромати, щоб вам не довелося оновлювати парфуми щогодини.

Надайте аромату сенсу

Багато наречених вибирають аромат, який символічний. Наприклад, парфуми з нотою півонії, тому що ця квітка символізує успіх. Півонія — це історичний символ удачі, — каже експерт Jo Malone Кріст Вайатт. 

Крім того, є флердоранж - ця квітка символізує щастя у шлюбі, і жимолость, яку зазвичай асоціюють з вірністю та вічним коханням. 

Перед весіллям протестуйте аромат.

У запах можна закохатися в магазині, але цілий день на тілі – може виявитися ще тим випробуванням. Тож якщо на весілля обиратимете зовсім новий аромат – поносіть його на шкірі кілька днів, і тільки потому приймайте рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень