Панірування для котлет із горіхів: це набагато краще за традиційні сухарі
Підійде як арахіс, так і звичайні волоські горіхи
Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній сік та аромат. Крім того, котлети виходять смачнішими, адже отримують цікавий хрускіт
Найчастіше котлети обвалюються в борошні або сухарях. Однак досвідчені господині вважають за краще використовувати з цією метою подрібнені горіхи.
Чому горіхи – найкращий варіант
Горіхи не гірше від борошна або панірувальних сухарів виконують роль «захисної оболонки». Котлети, як і раніше, зберігають у собі всі м’ясні соки.
Однак перевагою горіхів над іншими варіантами панірування є корисні властивості цього продукту: у горіховій паніровці міститься набагато більше корисних речовин, ніж у хлібобулочних та борошняних виробах.
Йдеться, зокрема, про вітаміни, селен та омега-3 жирні кислоти.
За своєю калорійністю горіхи не поступаються сухарям, однак у перших містяться саме здорові жири. Вуглеводи також вважаються кориснішими.
І головне – горіхове панірування надає страві додаткову смакову «нотку»
Як зробити панірування з горіхів
Зліплені з фаршу заготовки для котлет потрібно обваляти у подрібнених горіхах. Використовувати можна арахіс або ж волоські горіхи.
Яйце має бути заздалегідь додане у фарш. Завдяки цьому інгредієнту горіхове борошно швидко приклеїться до майбутніх котлет.
Тривалість смаження має становити близько 10-15 хв на середньому вогні.
Радіо Трек: НОВИНИ