Які медзаклади Рівненщини отримають пакети COVID-19

Після підписання договорів

Контракти на спеціальні пакети COVID-19 почали укладати медзаклади Рівненщини.

На сьогодні такий договір з Нацслужбою здоров’я уклала лише рівненська екстренка, повідомив напередодні очільник медицини краю Олег Вівсянник:

Розпочали процедуру контрактування лікувально-профілактичних закладів, які затверджені постановою Кабміну, на пакет COVID-19.

 

Такий контакт уже заключила екстрена медична допомога. Також усі документи вже подали наші опорні заклади, у тому числі й Здолбунівська районна лікарня, а також Дубенський пологовий будинок. Ми очікуємо на підтвердження від НСЗУ.

Крім того, процедуру контрактування розпочали медзаклади, у складі яких є мобільні бригади, що надають допомогу хворим на коронавірус.

Нагадаємо, що пакети COVID-19 передбачають оплату Нацслужбою здоров’я України надання медичних послуг для пацієнтів з підозрою або встановленою коронавірусною хворобою.

Зокрема, оплачуватимуть:

1. Роботу мобільної бригади

Йдеться про оплату роботи мобільних бригад, які проводять забір аналізів вдома у пацієнтів і наразі працюють на базі поліклінік, Центрів ПМСД або інших закладів охорони здоров’я.

У тариф включено в т.ч. додаткові виплати членам мобільних бригад у розмірі до 300%.

В умовах фінансування зокрема є те, що одна бригада має зробити мінімум 150 заборів матеріалів на місяць.

2. Екстреної медичної допомоги

Йдеться про оплату медичної допомоги, що надається  центрами екстреної меддопомоги, у зв’язку зі збільшенням навантаження на бригади.

Оплата центрам ЕМД визначатиметься на основі кількості підтверджених випадків коронавірусної хвороби та з урахуванням збільшеного навантаження через виїзди на підозри на COVID-19. У тариф включено в т.ч. додаткові виплати членам спеціальних бригад «екстренки» у розмірі до 300%.

3. Стаціонарну медичну допомогу

Оплата здійснюватиметься тільки тим медзакладам, які визначені для госпіталізації пацієнтів з коронавірусом.

Також ці заклади обов'язково мають відповідати умовам надання послуг - зокрема мати апарати ШВЛ, команди лікарів, в т.ч. анестезіологів тощо.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень