«Дуже сподіваюся, що тенденція збережеться», - Хомко про спад захворюваності

Пацієнтів меншає

У Рівному зменшується кількість хворих на коронавірус. Якщо в Україні нині приріст складає близько 3%, то у Рівному – менше ніж 1%, розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко. За останні кілька днів кількість пацієнтів з коронавірусом у Рівному лише спадає, каже міський голова:

Що стосується Рівного. То в нас сьогодні хворих – 254 людини, вчора було 266, а позавчора 281. Дуже сподіваюся, що така тенденція збережеться. На стаціонарі лікуються 47, вчора було 50, позавчора – 59.

З учорашнього дня в одного пацієнта з ускладненнями стан покращився. Тож в інфекційному відділенні міста тепер не 6, а 5 важких пацієнтів. Амбулаторно лікуються 207 осіб, вчора таких налічувалося 216, а у середу – ще на шістьох більше. Всього за час пандемії у Рівному на COVID-19 захворіли 445 осіб, а вилікувалися 221. Результатів тестування чекає у ці хвилини більше трьох сотень рівнян.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень