П'ятеро дітей лишилися без даху над головою через пожежу на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО)

Трагедія сталася уночі

Вночі у Здовбиці у людей частково згорів будинок. Деталі інциденту оприлюднили в пабліку «Rivne 1283». Сусіди постраждалих просять про допомогу:

- Шановні мешканці міста. Сьогодні в ночі в нашої сусідки Басюк Світлани загорівся будинок. Згоріло все. У будинку проживало 9 людей. 4 малолітніх дітей. Дві дівчинки віком 5 рочків. Друга 4 рочки. Хлопчик віком 1 рік сім місяців. Та хлопчик 7 місяців. Згоріли всі дитячі речі, та все, що було в будинку. Будинок згорів лишилася лише коробка. Потрібні кошти на відновлення будинку. Та речі для дітей. Прошу не байдужих людей та своїх друзів допомогти коштами та речами для малечі. 

Охочі допомогти родині, можуть знайти реквізити за посиланням. 

Як повідомили у коментарях, пожежа сталася через те, що господар розпалив піч, сам пішов на кілька годин з будинку й лишив покривало поруч з вогнем. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень