В Сеулі коти спалили понад 100 будинків

Не за один раз

Департамент пожежної охорони та стихійного лиха Сеула закликав усіх місцевих кошатників уважніше стежити за своїми вихованцями.

За даними відомства, за останні три роки коти влаштували у корейській столиці понад сто пожеж. У результаті постраждали чотири людини.

У заяві відомства повідомляється, що з січня 2019 року до листопада 2021 року сталося не менше ніж 107 пожеж, влаштованих котами. У департаменті вважають, що більшість із цих пожеж почалося після того, як вихованці включили електроплити - у тому числі стрибаючи на сенсорні кнопки пристроїв.

Власникам кішок порадили прибрати з плит легкозаймисті предмети на кшталт паперових рушників та використовувати електричну плиту з функцією автоматичного блокування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень