П’ять напоїв, які допоможуть позбутися жиру на животі

Що можна пити дотримуючи дієти, і бажання швидше досягнути мети

Вага тіла безумно залежить й від активного способу життя. Але головним чином на вазі позначаються продукти які ми їмо, на те, що ми п’ємо. Напої з високим вмістом цукру сприяють утворенню підшкірного жиру та вісцерального жиру.

Натомість надаючи перевагу напоям з низькою калорійністю, можна справді пришвидшити процес схуднення.

Вода

Звичайна чиста вода має бути основним напоєм впродовж цілого дня. Вона чудово вгамує спрагу, підтримує водний баланс організму й не містить калорій. Пам’ятайте, що зневоднення може призводити до переїдання, і відповідно до збільшення ваги.

Чай

Зелений й чорний чай чудовий вибір для всіх, хто хоче нормалізувати вагу. Він містить антиоксиданти, кофеїн і майже не містить калорій. Енергетичну цінність чаю підвищує цукор або мед, який додають для смаку. Тож краще змінити звичку.

Кава

Міцна кава зменшує відчуття голоду, а кофеїн сприяє розщепленню жирових кислот. Проте, не контролюючи раціон в цілому, ви навряд чи помітите якийсь результат. Проте наразі йдеться про каву без молока, вершків, цукру, сиропів та інших додатків, які перетворюють каву на десерт.

Безалкогольні солодкі напої

Якщо ви відверто не уявляєте свого життя без улюблених газованих напоїв, то не варто зовсім від них відмовлятися. Інакше ви дуже швидко можете зірватися з дієти. Достатньо трохи зменшити в принципі її споживання, та замінити на газовані напої без калорій. Так, це не надто корисно для організму, але ви не будете отримувати зайвих калорій.

Протеїнові коктейлі

Багато людей принципі не знають про коктейлі на основі протеїну. На відміну від попередніх напоїв, цей містить досить багато калорій, але більшість з них надходить з білку, а не вуглеводів. При цьому білок чудовий помічник під час дієти, допомагає зберегти м’язову масу, зменшує почуття голоду та запобігає переїданню. Коктейль можна розвести у воді чи знежиреному молоці, і ви отримаєте відмінний перекус.

Джерело: Men'sHealth

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень