Ознаки, які вказують на те, що ви можете бути відьмою

У вас можуть бути певні вміння

У середньовіччі бути відьмою було смертельно небезпечно. Однак у сучасному світі є безліч екстрасенсів, некромантів, ворожок та інших магів і вони спокійно ведуть свою діяльність. 

Помітити у собі надздібності може кожен. Перевірте, чи можете ви бути відьмою і відчувати потойбічний світ.

Ознаки відьом

  • Проникливий погляд

У відьми проникливий, буквально гіпнотичний погляд. Зазвичай таким людям не дуже люблять довго дивитися в очі, співрозмовникам стає ніяково і навіть з’являється страх.

  • Чаклунку недолюблюють сусіди

Це може прозвучати кумедно, але сусіди сучасної відьми дійсно недолюблюють її. Все через енергетику цієї дами. Вона настільки сильна, що проникає навіть крізь стіни й вікна. Тож сусіди можуть відчувати присутність відьми у своєму помешканні.

  • Збуваються слова і бажання жінки

Сказане завжди збувається. На таких людей часто кажуть «Накаркала». Великий дар і тісний зв'язок з вищими силами наділяють пророчі слова відьми енергією, щоб ті виконувалися.

  • Настрій людини залежить від фази Місяця

Не тільки перевертні залежать від Місяця, як виявилося, але і чаклунки теж. У жінок з відьомськими здібностями можуть бути перепади настрою, бо вони черпають з нього сили.

  • Жінці сняться віщі сни

Відьмам і чаклункам сняться віщі сни. Вони з народження відчувають навколишній світ інакше. Засинаючи, люди з містичними здібностями немов входять в транс. Часто у снах відьма бачить образи, чує голоси, і все це в підсумку зливається в пророче бачення.

  • Важко визначити вік жінки

Відьомська магія має дуже корисний ефект: дарує власниці практично вічну юність. Жінка з містичними здібностями завжди виглядає привабливо, свіжо і молодо.

  • У відьми часто непростий характер

Та, всередині якої приховані магічні сили, просто не може поводитися, як звичайна людина. Часто кажуть, що злі відьми мають поганий характер: злопам'ятні, стервозні, собі на думці й занадто незалежні.

  • Чаклунки обожнюють грім

Більшість людей почуваються некомфортно під час грози і їх лякає грім. А ті, хто мають особливі здібності, навпаки почуваються добре і спокійно. Навіть відчувають прилив сил, адже, кажуть, що грім — це осередок магічної енергії.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень