6 ознак жіночої зрілості

Список ознак кожна жінка може собі продовжити сама

Слухає себе

Точніше вона чує й інших, прислухається, але висновки робить тільки свої. Жодні готові рішення, авторитетні думки, і навіть пророцтва в неї не увіпхнеш. Вона слухає лише своє серце.

Не чекає від чоловіка нічого

Вона в нього вірить. Тобто вона знає, що якщо він чоловік, то він сам знайде спосіб це продемонструвати. Причому свій власний, автентичний, а зовсім не той, який хоче побачити вона та громадська думка у її голові.

Не ділить чоловіків на типи та підтипи

Не ділить ні по гороскопу, ні за досвідченими даними інших жінок. Вона також не будує класифікацій романів з можливим розвитком подій кожного з них. Вона фокусується на тому, чого хоче від цього конкретного чоловіка зараз і завжди відкрита для несподіваних поворотів долі.

Не прагне подобатися чоловікам

Вона взагалі про це не думає. Вона вже всім довела. Вона, безумовно, стежить за собою та любить виглядати красиво. Але вона не настільки орієнтована на зовнішній ефект — її увага спрямована до центру її сутності.

Не претендує на місце дочки в житті чоловіка

І в конкуренцію вступає лише з рівними. Це означає, що вона не шукає спонсора та готова сама спиратися на свої ресурси. Їй, звичайно, приємно, коли на неї витрачаються, але це ніяк не може бути метою, змістом чи умовою.

Не ставить чоловіка у центр свого життя

Кохання може бути для неї дуже великою цінністю, і навіть головною, але не центральною і не єдиною.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень