Всього одна риса видає жінку, яка щаслива у шлюбі: це можна зрозуміти за 5 хвилин

Ви таке помічали?

Ознака щасливої жінки проявляється у всьому: в роботі, у спілкуванні з дітьми та партнером, у домашніх справах…

Цим неймовірним спостереженням поділилася одна дуже розумна пані.

 

Її текст подаємо без змін.

Спершу дівчата мріють про заміжжя, а досягнувши бажаного, деякі розуміють, що все відбувається не так, як хотілося б. Хтось намагається ретельно приховати невдоволення сімейним життям, а хтось відкрито про це говорить – усе залежить від схильності жінки виносити сміття з хати або ж про її відсутність.

Однак я помітила, що всіх представниць прекрасної статі, по-справжньому щасливих у відносинах з чоловіком, об’єднує одна цікава ознака.

Ні для кого не секрет, що всі жінки дуже емоційні і якщо щось йде не так, як їй хотілося б, часом незрозумілі почуття проступають назовні.

 

 

Спостерігаючи за своїми подругами, я зрозуміла одне: жінка, яка щаслива в стосунках з чоловіком, випромінює спокій.  

Проявляється це у всьому: в роботі, в спілкуванні з дітьми і з партнером, в домашніх справах.

 

 

Вона не прагне самоствердитися на чиємусь тлі і не намагається жити стереотипами – вона просто насолоджується тим, що відбувається.

Жінка спокійна, коли поруч з нею людина, близька їй за духом і сприйняттям світу – в таких відносинах завжди панує гармонія.

Однак не плутайте спокій з байдужістю, яке вказує на протилежне – повну незадоволеність жінки всім, що відбувається в її будинку.

Байдужість – це повна відсутність емоцій на те, що робить або говорить чоловік, їй навіть не цікаво, вірний чоловік чи ні.

У жінок байдужість не виникає просто так. Це завжди наслідок відсутності щастя у відносинах, єдності між людьми і розуміння. В таких умовах ні про яку гармонію і мови бути не може...

Якщо я бачу картинку ідеальної сім’ї, але знаю, що жінка не цікавиться побутом і не намагається проводити якомога більше часу з чоловіком і дітьми, намагаючись замість цього зайняти себе іншими справами, я відразу розумію, що в цій сім’ї все не так гладко, як здається на перший погляд.

Поспостерігайте за своїми знайомими і, впевнена, що ви погодитеся з цим твердженням.

Джерело: Територія Інтелекту

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень