Найефективніший метод флірту назвали вчені

Він спільний для обох статей

Найефективніші виду флірту визначили психологи Норвезького університету науки і технологій, провівши анкетування серед студентів коледжів у США та Норвегії. Учасникам флірту потрібно було оцінити, наскільки ефективні 40 різних типів флірту під час пошуку короткострокових або довгострокових стосунків.

Для короткострокових стосунків чи побачення на одну ніч

Для жінок найефективніший метод - це сигнали про її сексуальну доступність. Це тілесний контакт (підійти ближче, потертися об партнера), поцілунки в губи, сексуальний одяг. Але для встановлення довгострокових стосунків такий метод флірту не працює.

Для чоловіків найефективнішими будуть не лише сексуальні сигнали. Потрібно ще підкріплювати їх посмішкою, проявом великого інтересу до розмови, компліментами та жартами. Бажано, щоб жарти були смішними, що викличе потрібну реакцію в жінки.

Для довгострокових стосунків

Для чоловіків найефективнішою тактикою флірту є прояв щедрості та готовності до зобов'язань.

Універсальний метод флірту для чоловіків і для жінок.

Це гумор або можливість розсмішити іншу людину. Але він працює краще в разі пошуку довгострокових стосунків. Занадто багато гумору від чоловіка, з яким жінка планує провести лише одну ніч, має відразливий ефект.

Джерело: Фокус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень