Ознаки підготовки вибуху: експерт розповів, про що свідчить раптовий виїзд росіян із ЗАЕС

Готують колосальну пастку

ФОТО Факти ICTV

Країна-агресорка росія готує черговий теракт. Головне управління розвідки міноборони України заявило, що окупанти почали поступово залишати ЗАЕС. За даними розвідників, першими звідти виїхали представники «Росатому», які керували діями росіян на АЕС.

- Також рекомендації евакуюватися отримали українські співробітники, які підписали контракт з «Росатомом». Згідно отриманих вказівок вони мають від’їхати до 5 липня, — повідомило ГУР міноборони.

Як відомо, росіяни часто використовують тактику попередніх звинувачень для того, щоб згодом зняти з себе відповідальність за скоєне. Тож вже вчора МЗС росії зробило, мовляв, теракт готує Україна.

Цю ситуацію прокоментував військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко. Він каже, противник готує пастку:

- Якщо вони здійснять теракт, а особовий склад не виведуть, то останній зазнає впливу радіацією та вже не буде боєздатним.

 

Не треба недооцінювати рівень маніакальності окупантів, але це може бути і пастка. Сутність пастки в тому, щоб змусити сили оборони діяти позапланово, помилково та поспішаючи.

 

За таких умов неминучі втрати як людського, так і технічного ресурсів. Я не виключаю цього, тому що робити терористичний акт немає сенсу.

 

Це нікого не загальмує.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень