Знайшли колаборантів і зрадників: на Рівненщині перевірили понад 100 000 людей

Правоохоронці розпочали майже 100 кримінальних проваджень

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

На Рівненщини тривають контррозвідувальні заходи. Їх проводять задля того, аби не допустити дестабілізації суспільно-політичної обстановки, вчинення провокацій та будь-яких інших способів розхитати ситуацію в області, повідомили у Службі безпеки регіону.

З початку цього року співробітники СБУ перевірили 108 000 осіб та оглянули понад 85 000 автомобілів.

За результатами цих дій правоохоронці розпочали майже 100 кримінальних проваджень. Справи стосуються держзради, колабораційної діяльності, поширення інформації про переміщення ЗСУ, виправдовування агресії рф та поширення комуністичної символіки.

Крім того, правоохоронці отримали інформацію про 600 колаборантів, які перебувають на тимчасово окупованих територіях та перейшли на бік ворога. Інформацію про них передали відповідним регіональним органам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень