На Рівненщині є більше сотні внутрішньо переміщених лікарів: Вони проводять унікальні операції

Переміщені люди підсилили багато сфер (с)

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

З початку повномасштабної війни росії проти України на Рівненщину перебралося чимало людей. На сьогодні в області живе понад 52 000 внутрішньо переміщених осіб. 

Багато людей вже працевлаштувалися, серед них є навіть лікарі, повідомив голова Рівненської ОДА (ОВА) Віталій Коваль.

 У нас 138 нових лікарів, є люди з Харкова, Луганська. Вони сьогодні проводять унікальні операції, нам вдалося укласти нові контракти із НСЗУ. І так у кожній галузі – від театру до агропромислового комплексу. 40 релокованих підприємств перемістилося на Рівненщину. Вони мають зовсім іншу культуру ведення бізнесу. Переміщені люди підсилили багато сфер, – зауважив очільник краю.

До слова, напередодні керівництво області зустрілося із народними депутатами з міжфракційного об’єднання «ВПО України».  Парламентарям представили унікальні проєкти для внутрішньо переміщених громадян на Рівненщині – міні-ЦНАП для переселенців, реабілітаційний центр «Вільні» та модульне містечко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень