Коли та з ким голови п'ятьох ОВК з Рівненщини їдуть у ЦВК?

Розповіли в поліції

На Рівненщині порахували 100% голосів у першому турі президентських виборів. Окружні виборчі комісії завершують усі процедурні моменти.

Усю виборчу документацію, а це опечатані бюлетені та протоколи, у центрвиборчком повинні доставити до 5 квітня включно.

Супроводжувати голів п’ятьох ОВК області у столицю будуть місцеві правоохоронці, каже керівник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук:

- Все залежить від того, чи готові голови ОВК виконати усі процедури, передбачені законом, доставляти ці бюлетені та інші документи до ЦВК.

 

Завдання поліції – забезпечити охорону бюлетенів та безпеку людей, під час слідування від окружної виборчої комісії до центральної виборчої комісії.

 

Цим займатимуться поліцейські особливого призначення та спецпідрозділу «ТОР» обласного управління патрульної поліції. Інформація про кількість правоохоронців та маршрут слідування закрита.

Нагадаємо, напередодні близько дев’ятої вечора бюлетені із 1 006 дільничних виборчих комісій області доставлені та передані до окружних виборчих комісій.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень