Освіта в умовах війни: як завершать навчальний рік університети та коледжі? (ОФІЦІЙНО)

Міносвіти скерувало лист керівникам закладів фахової передвищої та вищої освіти

Міносвіти рекомендувало коледжам та університетам в умовах воєнного стану для студентів невипускних курсів перенести частину освітніх компонентів на наступний навчальний рік або в разі крайньої необхідності – ДОСТРОКОВО ЗАВЕРШИТИ 2021/22 НАВЧАЛЬНИЙ РІК.

Про це йдеться у листі Міністерства освіти та науки.

Для здобувачів освіти невипускних курсів внести зміни до індивідуальних навчальних планів.

Йдеться про перенесення частини освітніх компонентів (навчальних дисциплін, індивідуальних завдань, практик тощо), які не можуть бути виконані в дистанційному або змішаному форматі або для цього неможливо створити необхідних умов з урахуванням ситуації в конкретному закладі освіти, на наступні періоди навчання.

Щодо студентів випускних курсів, то для них заклади освіти мають забезпечити виконання навчального плану, зокрема з урахуванням визнання результатів неформальної освіти, провести атестацію здобувачів та видачу документів про здобуття відповідного рівня освіти.

У виключних випадках у разі неможливості здобувачем освіти оформити бакалаврську роботу провести атестаційний іспит.

Також у відомстві нагадали, що керівники закладів освіти несуть персональну відповідальність за провадження освітньої діяльності в закладі освіти та мають надавати максимальне сприяння здобувачам освіти, які зі зброєю в руках стали на захист України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень