Навчання в умовах війни: що кажуть в Міносвіти?

Станом на сьогодні повністю або частково зруйновано понад 160 закладів освіти

Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет:

Хочу звернутися до колег-освітян! У найскладніший для країни час ви проявили неймовірний патріотизм, згуртованість і міць.

 

У кожній області в закладах освіти організовано місця для переселенців, забезпечуються харчуванням бійці, в окремих областях створено потужні гуманітарні штаби та надається необхідна допомога. Ви – гордість українського народу.

Також Міністр відзначив, що українські діти та вчителі зараз змушені ховатися в сховищах від щогодинних ракетних обстрілів і переживати страшенні психологічні травми.

Саме тому спільно з партнерами та закладами вищої освіти підготовлено серії інформаційних матеріалів від Світлани Ройз для психологічної підтримки дітей, а також організовано щоденні онлайн зустрічі з сертифікованими психологами Асоціації інноваційної та цифрової освіти.

Також Сергій Шкарлет зауважив, що у зв’язку з найскладнішою ситуацією  багато дітей втратили вільний доступ до навчання.

Дистанційна школа «Оптіма» відкриває безоплатний доступ до навчальної платформи для всіх дітей, хто має інтернет. Попередньо доступ відкривається на місяць, проте у випадку продовження воєнних дій адміністрація школи продовжить його.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень