Міносвіти збирається відновлювати навчальний процес. Відомо, коли (ВІДЕО)

Про плани міністерства освіти розповів очільник МОН Сергій Шкарлет

Уже з наступного тижня МОН рекомендуватиме відновити навчальний процес. Принаймні там, де це на сьогодні можливо. Про це в ефірі телемарафону повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет.

За його словами, після закінчення 2-тижневих канікул, які оголосили після розв’язання московією повномасштабної війни в Україні, в Міносвіти таки планують відновити навчання, адже освітній процес не має перериватися.

– Наступного тижня ми будемо рекомендувати відновити його там, де це можливо. Дуже багато дітей виїхало в області, де ще є можливість здійснювати освітній процес, – говорить Сергій Шкарлет.

Також міністр додав, що там, де немає такої можливості, планують організувати індивідуальне та дистанційне навчання.

Очільник МОН України Сергій Шкарлет
Очільник МОН України Сергій Шкарлет

Між тим, дитсадкам рекомендовано призупинити освітній процес, а закладам середньої, професійно-технічної та вищої освіти – за можливості організувати навчання з використанням технологій дистанційного навчання.

Міністр також зазначив, що для школярів із числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб, які внаслідок агресії рф-ії евакуйовані з місця постійного проживання, навчання може бути організовано за заявою одного з батьків за індивідуальною формою: екстернатною чи сімейною (домашньою).

– Учні з числа внутрішньо переміщених осіб можуть тимчасово відвідувати (за заявою одного з батьків) заклади загальної середньої освіти за місцем тимчасового перебування, – повідомив Сергій Шкарлет.

Джерело: osvita.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень