«Особливий момент»: Лукашенко заявив, що саме зараз можна завершити війну

Що для цього потрібно

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує роздавати Україні «цінні» поради.

Цього разу він заявив, що саме зараз «особливий момент», коли можна завершити війну на «прийнятних умовах». Для цього Україна має сісти за стіл переговорів з рф та пообіцяти їй ніколи не погрожувати.

Все залежить від України. Зараз особливість моменту в тому, що цю війну можна закінчити на більш прийнятних для України умовах, але їй ніхто не дасть закінчити війну.

 

Вона повинна сісти за стіл переговорів і погодитися, що вона не буде ніколи погрожувати росії, і не буде мати на території України те озброєння, яке буде загрожувати рф.  Це головне, а «денацифікація» та інше – це філософія...

 

Головне – безпека росії. Ніколи російська влада, маючи цю міць і багатства росії, не відступиться від цього, – сказав Лукашенко.

Крім того, самопроголошений президент Білорусі вважає, що «не треба Україні західні РСЗВ та ППО, які б'ють там на 200–300 км, 500 км»:

Не треба такі ракети. Навіщо? Україні треба те, щоб забезпечити мир у себе. А тоді росія дасть гарантії безпеки Україні.

Джерело: ТСН з посиланням на білоруські ЗМІ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень