«Відомо прізвище організатора вбивства Василя Червонія», - екснардеп із м. Рівне (ФОТО)

Не блискавка, а «електронна рушниця»?

Версія про те, що Василя Червонія вбила не блискавка, а російська ФСБ, має шанс отримати нове життя. Принаймні колишній народний депутат Андрій Лозовий запевняє, що знає ім’я та адресу організатора вбивства і це – генерал-майор СБУ.

Цікаво, що версія Лозового не здається дивною відому рівненському журналісту Олексію Кривошеєву, який добре пам’ятає ті часи й каже, що за останні роки «багато взнав про роботу спецслужб».

НЕ БЛИСКАВКА! А ЩО?...

Андрій Лозовий та Олексій Кривошеєв

Ні Лозовий, ні Кривошеєв не наважуються стверджувати, що ФСБ надіслала до Рівненщини невидиму летючу тарілку, аби електричним розрядом – під виглядом блискавки та грому – вбити Василя Червонія, який під час грози та зливи опинився на березі ставу, але…

От який допис опублікував Кривошеєв:

Андрій Лозовий пише що СБУ відновило провадження щодо вбивства Василя Червонія влітку 2009 року. І що вже фактично вирахували організатора вбивства, яке трапилось напередодні візиту московського патріарха Кіріла на Рівненщину (в Рівне та Корець).

 

Я тоді був редактором газети «ОГО». Один рівненський журналіст мені приніс текст свого розслідування, з якого випливало, що Червоній загинув не від блискавки. Точніше не від «природньої блискавки».

 

Я тоді сумнівався, але все ж подумавши кілька днів вирішив опублікувати текст, але журналіст чомусь сам передумав і був вже проти публікації.

 

З часом я все більше переконувався, що скоріш за все Василя вбили.

 

Це був ідеальний момент і привід для росіян. Червоній сказав, що «Кіріл приїде лише через мій труп». Його загибель приносила москалям відразу кілька бонусів: усували людину, яка працювала над розвитком церкви, його загибель переконувала «вірян» що московська церква сама справжня. Бо навіть тих хто проти неї Господь покарав.

 

Зараз, коли знаю більше про діяльність спецслужб, і зокрема ФСБ, вже не дивуюсь таким «збігам». От тільки цікаво, чи справді СБУ відкрила справу. Може хтось з колег журналістів візьметься за тему. Більше є за посиланням.

На час загибелі Василю Червонію було 50

Ми спробували «взятися за справу» і запитали у пресслужби СБУ в Рівненській області, чи правда, що «служба» відновила провадження у справі загибелі Василя Червонія?

Пресслужба цю інформацію не підтвердила, але й не спростувала:

- Ми це не коментуємо. Чекайте коментар з Головного Управління СБУ.

УБИВСТВО «БЛИСКАВКОЮ» ОРГАНІЗУВАЛО...

Цікаво, що вбивцею Василя Червонія – за версією Лозового був ні хто інший, як Голова СБУ  (2005-6 р.р.) Ігор Дріжчаний, який, будучи «російським диверсантом», дослужився в Україні до чину Генерал-майора та був настільки законспірованим, що навіть очолив при Ющенку СБУ й організував убивство Василя Червонія «блискавкою» на очах одразу в кількох людей.

Як стверджує Лозовий:

- Ось і стало відомо прізвище організатора вбиства Василя Червонія.

 

Ліквідацією українського патріота керував ФСБ-шник Ігор Дріжчаний. генерал-майор, який жодного дня воював ніколи. як і путін, який теж ніколи ніде не воював - лише відправляв на фронт свою біомасу, точніше бидломасу.

 

У 2005-6 роках кацапський диверсант Дріжчаний був головою СБУ. зараз чиниться колосальний тиск і спроба підкупу на патріотичних співробітників Служби, які почали нарешті трусити московських попів із їхніми силовиками.

 

Ігор Дріжчаний вже багато років не є формально співробітнком СБУ, але суттєво впливає на роботу служби. Дріжчаний формально працює керівником охорони в SMART-холдингу, бенефіціаром якого є Вадим Малхасян (Новинський). Думаю, ви самі все зрозуміли.

 

Перебуває Дріжчаний в своєму офісі за адресою: місто Київ, вулиця Ігорівська 7-а, там роздає кошти московським попам і силовикам РПЦ ФСБ

На фото ЗВИЧАЙНА рушниця, яка стріляє патронами, але має "електронне прицілювання".

ЕЛЕКТРОННА РУШНИЦЯ ФСБ

Версія про «електронну рушницю» чи, як дехто вважає, «електронну гармату», спливла в дискусії під дописом Олексія Кривошеєва.

У відповідь на озвучені сумніви Микола Поровський – колишній політичний соратник Червонія – стверджує:

Mykola Porovskiy

Ви малокомпетентні у методах і способах дій спецсслужб. зокремаа ФСБ. Вони у Лондоні знищили двох своїх ворогів зстосувавши радіоактивний талій та іншому намазвши ручку дверей отрутою.

 

Червонія убили московські спецназівці з електронної гвинтівки яка б’є електричним зарядом на відстань до 80м. Саме тому його заряд пронизав від плеча до плеча а не пройшов як блискавка через ноги у землю.

 

Володимир Адлер

Не пишіть дурниць,з ним було купа людей які все бачили. Яка гвинтівка в дощ і з неба?)

 

Mykola Porovskiy

Ви абсолютно далекі від тих подій і пишете з чуток. З ним там була тільки дружина та водій і тесть а моменту загибелі не бачив ніхто, бо Червоній вийшов із кимось говорити по телефону. Абонента встановити не вдалось. Дощу також не було.

Микола Поровський теж колишній народний депутат, а нині полковник ЗСУ

Від Редакції:

Ніяких слідів «електронних» чи «електричних» рушниць, які б стріляли електричними чи електронними розрядами, нам в Гуглі знайти не вдалося.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень