Відомий рівнянин «начудив» у Києві і побив поліцейського у ресторані (ФОТО)

Він – соратник Олега Ляшка

Колишній народний депутат від Радикальної партії і найближчий соратник Олега Ляшка Андрій Лозовий побив поліцейського в Києві. Про це повідомляє «Страна».

Відомо, що 15 травня близько 21 години у ресторані «Ібіс» на бульварі Лесі Українки стався неприємний інцидент.

На спецлінію «102» зателефонували співробітники закладу відпочинку з проханням надіслати патруль, бо в приміщенні ресторану один із відвідувачів поводиться неадекватно, курить (при тому що куріння там заборонено) і на зауваження персоналу не реагує.

На виклик прибув один з екіпажів патрульної поліції, повідомив РАДІО ТРЕК пресофіцер Патрульної поліції Києва Максим Голобородько.

Однак спілкування дебошира з поліцейським не склалося.

 

 

Мешканець міста Рівне тричі вдарив патрульного у голову.

 

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Згодом стало відомо, що дебоширом виявився колишній народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка – Андрій Лозовий з Рівного.

За фактом побиття правоохоронця у поліції відкрили кримінальне провадження.

За скоєне рівнянину загрожує до 5 років в'язниці.

Також стало відомо, що екснардепу вже виписали підозру, але ще не вручили. Вона знаходиться на узгодженні в прокуратурі.

Зазвичай при таких обставинах винуватців затримують на місці і просять суд взяти під варту, оскільки цей злочин проти авторитету державних органів.

 

 

Чому така поблажливість до «радикала» Лозового - абсолютно незрозуміло.

Потерпілого поліцейського звуть Олег Васильєв, повідомляє Курс. Прибувши за викликом в ресторан, він виявив Лозового у стані сильного алкогольного сп'яніння. Рівнянин курив, не звертаючи уваги на прохання персоналу, і поводився вкрай агресивно.

Поліцейські вивели його на вулицю, де Лозовий почав чинити опір.

Коли його посадили на заднє сидіння поліцейської машини, він завдав удар ногою по голові Васильєву, який сидів попереду. Вдаривши ще два рази, Лозовій плюнув йому в обличчя. 

Поліцейські опитали свідків. Офіціант розповів, що Лозовій увійшов до ресторану, сів за столик і, не зробивши замовлення, почав курити. Після зауваження він кинув недопалок в офіціанта і зажадав викликати адміністратора. 

Потім підійшов до барної стійки і скинув на підлогу посуд і кавоварку. Після прибуття поліцейських, він почав їм погрожувати, вимагати посвідчень і плюватися. Коли його виводили, Лозовий чинив опір.

Інші свідки розповіли те саме.

Поліцейські зараз вивчають відео з боді-камер патрульних і з камер в закладі, а також на вулиці.

Йде досудове слідство.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень