Андрій Лозовий написав зворушливий In Memoriam на згадку про Ігоря Єремеєва з Рівненщини (ФОТО)

Який помер 5 років тому

Ігор Єремеєв -- праворуч. Зліва -- Андрій Лозовий дивиться на нас крізь ворота в зоні АТО

Ігор Єремеєв – видатна постать. Дуже шкода, що він максимально проявив себе на Волині, у Луцьку, хоча територіально був родом із Рівненщини, і саме тут – у Рівному – пройшли його студентські роки.

Люди, які знали його в ті роки згадують про надзвичайного енергійного та заповзятого хлопця, якого просто тягнуло започаткувати якусь справу.


І він її започаткував – тут, на Рівненщині (підприємство «Континіум» було засноване в його рідному селі Острожець на Млинівщині), але розвинув він свою справу вже на Волині, й далі по всій Україні.

Єремеєв – це була особистітсть. Чоловік, який зробив себе сам і загинув на коні. Дуже сильно про нього написав Андрій Лозовий. Вам може бути цікаво прочитати

Це було настільки безглуздо, що так не буває, але є, а тебе нема, хоча за тебе досі п’ють, як за живого. І не віриться, що вже п'ять років.

 

Ти був настільки сильний духом, що міг сказати «ні» Януковичу тоді, коли він здавався вічним Лукашенком тижневої давності, і ніхто не розумів, що буде далі, а ти прямо перед носом у диктатора став безплатно заправляти кожну машину, яка їхала на майдан.

Ніхто не розумів, навіщо тобі Верховна Рада, і я теж бачив серветку, на якій ти написав: «я не буду більше балотуватись».  На твої п’ятдесят фотографію цієї серветки мали опублікувати, але тобі завжди буде сімнадцять. Одного разу ти вийшов на трибуну – і в усіх були мокрі декотрі місця. Тоді і я зрозумів, навіщо.

 

Ти вмів жити по-справжньому.

Колись зустрів тебе в економ-класі, здивувався. На другий день випадково дізнався, що ти оплатив чартер пораненому 18 чи 20 лютого менеджеру своєї кампанії і зрозумів, що від тебе не треба дивуватись.

Ігор Єремеєв був одружений, виховував сина та доньку. Захоплення — кінний спорт, фотографія.

Колись ми по дурості посварились. через одне ху*ло, яке тобі треба було купити як біомасу, а я був молодий і дурний, тому не знав, що нема нічого вічного на землі під сонцем. Затим не спілкувались. Ти підійшов першим, хоча здавалось б мало бути навпаки.

 

У тебе був козацький гонор, але не було гордині щодо маленької людини.

Ти пам’ятав про рідне село Острожець, куди зрештою і повернувся. Хоча міг на Хайгейт, Пер-лашез або Масличну гору. Ти, в принципі, міг все, але любив людей більше за турбійони.

 

Ти підійшов, коли я зламав ногу, але мав лінь не лежати вдома, а ходити на роботу. Сталінський ампір давив на мозги велетенськими сходами, а від мозгів болять ноги. Ти учив мене ходити. Вчив мене, як правильно, а як – неправильно.

Пам’ятаю останні слова, які ти мені сказав: «Чувак, ти – крепкий, оклємаєшся».

Ігор Єремеєв вважався конкурентом Коломойського на ринку нафтопродуктів

Коли я дізнався про найбільшу безглуздість у твоєму житті, яка була настільки дурною, що воно взяло і закінчилось, то написав тобі ті самі слова, а ти взяв і не прочитав.

 

Прочитай на небі, будь ласка.

 

Сьогодні заїду на якусь з твоїх заправок, куплю там все шампанське і роздам лівим людям, щоб вони теж…, як за живого.

 

Ти був людиною, схожою на шампанське. З тобою завжди було свято, але любив волинську самогонку.

Відспівування Ігоря Єремеєва пройшло у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку. Того ж дня депутата поховали поруч з могилою батька у рідному селі Острожець на Рівненщин. На цьому наполягла його мама

В село заїду потім. Пробач

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень