Толоку на кладовищі пропонує організувати лікар з Рівного

Така думка у нього виникла через побачені недоглянуті могили

У головного лікаря Рівненського обласного діагностичного центру Романа Шустика нещодавно померла мама. Тож нині він почав частіше бувати на кладовищі, куди приходить відвідати її могилу. А заодно звернув увагу на те, що тут є забуті, ніким недоглянуті могили. Які емоції вони викликали, Роман Шустик написав у соцмережі Фейсбук:  

Мені боляче бачити покинуті могили. Ці люди жили в Рівному, працювали, розбудовували своє місто, кохали, були коханими, переживали разом важкі і радісні моменти, виховували дітей, онуків… А зараз про них забули. Не можна допускати такого. 

Щоб виправити ситуацію, Роман Шустик запропонував:


Можливо, варто організувати спільну толоку, прибирати такі могили. У всіх містах та селах. На ділі вшановувати наших предків? Як вам така пропозиція?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень