На Рівненщині «рятували» Тунель кохання (ФОТО)

Рятувальники з Муляренком прибирали його від сміття

Сьогодні, 8 квітня, співробітники Служби порятунку Рівненщини долучилися до загальнообласної весняної толоки перед Великоднем. У ній взяли участь рятувальники всіх підрозділів Головного управління ДСНС України у Рівненській області, що сьогодні вільні від несення служби, повідомляють в ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Під час толоки в населених пунктах області працівники ДСНС разом з представниками органів державної вади та місцевого самоврядування, громадськими активістами та всіма небайдужими громадянами провели прибирання територій місць масового відпочинку, парків та скверів, пам’ятних місць і меморіалів, дитячих і спортивних майданчиків тощо.

Прибирали і знаменитий Тунель Кохання в смт. Клевань Рівненського району. Допомагали рятувальникам представники влади на чолі з головою ОДА Олексієм Муляренком. Разом вони очистили навколишню територію від сухої трави, листя й сміття, а також висадили 250 нових дерев. Окрім прибирання, рятувальники ще й обрізали аварійні й сухі гілки на деревах вздовж усього тунелю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень