Опалення звичайної хрущовки потягне на 7500 грн. Як Україна має підняти тарифи на вимоги МВФ (ВІДЕО)

Відомо, що тарифи мають змінитися в травні 2022 року

Відповідно до домовленостей України з МВФ тарифи на опалення мають змінитися уже у травні 2022 року. Відтоді їх обрахунок має відбуватися за ринковими умовами.

Відтак опалення квартири у 50 квадратів може коштувати 7500 грн на місяць, з розрахунку що опалення 1 метра коштуватиме 150 грн. При цьому вартість газу підскочить до 45-48 грн за 1 куб.

На своєму Youtube каналі голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко розтлумачив, що відповідно до вимог МВФ Україна зобов'язана збільшити тарифи на комунальні послуги, що передбачено відповідним меморандумом.

https://www.youtube.com/watch?v=eV_wbDvfs_8

Олег Попенко називає три сценарії розвитку подій в Україні з травня 2022 року.

  • У першому випадку: ціни на газ на європейському ринку все ще будуть на високому рівні, українцям доведеться платити більше за гарячу воду, і за газ, і в майбутньому – за опалення.
  • У другому - вартість блакитного палива значно знизиться і навіть за ринкових цін суми в платіжках не зростуть.
  • А у третьому випадку – владі вдасться переглянути меморандум із МВФ та домовитися про нові умови щодо тарифів на комуналку для українців.

Джерело 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень