Оля Полякова шокувала зізнанням про свій вік і розповіла, чому всіх обманювала (ВІДЕО)

Співачка вперше розказала, скільки їй років

У новому випуску програми «Взрослые девочки», яку Оля Полякова веде з Машею Єфросиніною, артистка наважилася розсекретити свій вік.

Так, вона зізналася, що насправді їй 43 роки, а не 38, як до цього моменту говорили у ЗМІ. Про це вона сказала, коли Єфросиніна розповідала, що нарешті кожна з них домоглася чогось у свої – 42 роки, і тут Оля додала, що їй 43.

 Ми з тобою одного року, але я від тебе трохи старша. Я ніколи не говорила про свій вік, а тепер говорю.

 

Тому що ці речі були важливими для мене.

 

Я приховувала свій вік. Мені здавалося це важливим, мені здавалося, що я от маю такий вигляд і ніхто не дає мені мій вік, чому я маю його називати, - сказала Оля.

Вона додала, що не розуміла, чому з нею так відбувається, але потім відшукала причину.

Я розумію, що коли мені виповнилося 30 років, я нічого не досягла. Я була ніхто, хоча вже років 15 працювала як проклятий кінь. Нікому це не було потрібно.

 

Мої пісні слухали лише мої родичі, кліпи, які я знімала, дивився чоловік, на які він давав гроші.  

 

У 30 років у мене був день народження величезний, на який нарешті прийшли ЗМІ.

 

І вони мене запитували: «Скільки вам років?». І мені тоді здалося, що в 30 років бути зіркою-початківцем і співати нехитрі пісеньки - це якось соромно і тому я сказала, що мені 25. І відтоді мені було 25 і всі ЗМІ писали мені вік на п'ять років менше, - пояснила Полякова.

Виконавиця зізналася, що коли позаминулого року у «Вікіпедії» з'явилася справжня дата її народження, яку ніяк не можна було прибрати, для артистки це була справжня трагедія:

Я вила, наче хтось помер. Мені здавалося, що це так ганебно. Тут ще навалилося, що я стільки часу брехала. Мені було соромно, що я це приховувала, - поділилася Полякова.

За словами співачки, лише тоді, коли почалася війна, вона перестала приховувати свій вік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень