16-річна донька Олі Полякової зізналася, скільки заробляє у соцмережах

Рекламує купальники й косметику

Донька успішної української співачки Олі Полякової активно веде свої акаунти в Інстаграм та ТікТок, у неї зростає аудиторія, і дівчинка на цьому заробляє.

Маша Полякова зі своїми заробітками може обійтися без кишенькових грошей і фінансової допомоги від своєї мами.

На Інстаграм-акаунт доньки Олі Полякової підписано понад 176 тисяч фоловерів. На її сторінці є запис, куди звертатися з приводу реклами – для цього у неї окремий акаунт.

Раз у раз Маша Полякова рекламує у себе на сторінці то доставлення суші та швидкоїжі, то бренд купальників, то косметику, то салон краси.

Варто відзначити, що у порівнянні з минулим роком зросла не лише популярність дівчинки, а й ціни на рекламу. Наприклад, за сторіз у 2020 році донька Олі Полякової брала 600 гривень, а цього року вже 1500 гривень. Рекламний пост на сторінці Маші минулого року коштував 1600 гривень, а цього року – 2500.

Таким чином, за минулий місяць 16-річна донька успішної української співачки заробила понад 5 тисяч гривень, бо тільки на сторінці у неї було два рекламні пости, не кажучи вже про сторіз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень