«Моя Маша любить прибухнути»: Полякова розповіла, чому називає доньку козою

Співачка зізналася, що не знає, як боротися з пристрастю доньки до куріння

Українська співачка Оля Полякова відверто розповіла про шкідливі звички своєї старшої доньки Маші. Кілька зізнань з цього приводу артистка зробила в новому випуску шоу «Дорослі дівчата», запис якого опубліковано на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної.

Моя Маша любить прибухнути, любить біле вінішко... Ось коли ми десь на виїзді, вона просить у мене, і я завжди їй пів бокальчика наливаю, – розповіла Полякова.

При цьому вона не раз назвала доньку «козою», кажучи про те, що вона курить:

Я не знаю, яким чином зробити так, щоб ця коза не курила. Я не знаю і впевнена, що ніхто не знає.

Разом з тим співачка зазначила, що Маша у неї самостійна дівчина, яка може за себе постояти, а також приймає себе такою, якою вона є:

На відміну від мене вона не фотошопить фотографії, вона «виходить» без фільтрів... Багато підлітків не можуть цього робити.

 

І я теж грішу цим – я повинна бути у кадрі ідеальною, ніколи не вийду без фільтра в ефір. Вона це робить. І моє завдання оберігати це її прийняття себе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень