Надя Мейхер «наїхала» на Олю Полякову через секс-скандал із Меладзе, — «Він не такий» (ФОТО)

Хтось вирішив попіаритися?

Надія Мейхер та Костянтин Меладзе

Надія Мейхер, яка раніше входила до складу групи «ВІА-Гра», дала відкоша Олій Поляковій. Мейхер вважає що співачка «Тапок» просто захотіла отримати зайвий піар на секс-скандалі з Костянтином Меладзе.

Так Надія колишня «чорненька» з першого складу групи «ВІА-Гра» відреагувала на заяву Полякової про те, що продюсер Костянтин Меладзе, начебто, їй також, як і Ані Лорак, пропонував співпрацю в обмін на інтимний зв’язок.

Нагадаємо, що Полякова відкрито стала на бік Лорак, заявивши, що та не бреше, й що аналогічні пропозиції від Меладзе надходили багатьом артисткам, з якими він працював. Або яким – пропонував співпрацю.

Полякова і Мейхер, яка їй не вірить

Натомість Мейхер у коментарі «5 каналу» заявила, що «домагання» і Костянтин Меладзе — несумісні речі. З її слів, за час роботи з продюсером він ні разу не робив їй непристойних пропозицій і ніколи не приставав.

На думку екс-вокалісти «ВІА-Гри», слова Олі Полякової не варто сприймати серйозно:

«Сьогодні люди використовують будь-яку можливість, щоб привернути до себе більше уваги.

 

Я за Олю не буду розписуватися, чому вона це підхопила. Але вона людина з гумороком, не думаю, що ці її слова варто сприймати серйозно»,

Меладзе та Лорак, якій каже, що вірить, Полякова: начебто Меладзе пропонував Лорак стати його коханкою, в обмін на "розкрутку"

Полякова, - каже Мейхер, - могла вхопитися за тему з Костянтином Меладзе, аби просто зайвий раз попіаритися. Крім того вона підкреслила, що деякі наші артисти мають занадто бурхливу фантазію.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень