Донька Олі Полякової вперше знялась у серіалі (ВІДЕО)

Отримала роль в стрічці «Секс, інста і ЗНО»


Старша донька Олі Полякової спробувала свої сили в кінематографі: дівчина знялась у популярному серіалі Антоніо Лукіча. 

Марія Полякова прийшла на прем'єру стрічки "Секс, інста і ЗНО", що відбулась у Києві. Школярка дала інтерв'ю "Світському життю", в якому розповіла про свою невеличку роль у серіалі.

 

Під час спілкування з Катериною Осадчою дівчинка зізналась, що, як і героїні "Секс, інста і ЗНО", стикається з сучасними життєвими труднощами молоді. Зокрема, донька Олі Полякової часто стає жертвою хейтерів у мережі.

По-перше, це хейт, адже він є всюди. Ще я почала займатися музикою, створила свій рок-гурт і дуже сильний хейт від усіх моїх знайомих. Але я – людина, яка не звертає на це уваги, – розповіла Марія Полякова.

Водночас донька української артистки зізналась, що не має наміру продовжувати акторську кар'єру. Марія Полякова після закінчення школи мріє вступити до Бостонського університету і вивчати музику.

Я мрію поїхати до музичного коледжу Берклі, що в Бостоні, та вступити там на вокальний, – додала вона.

 

В стрічці змальовані не тільки стосунки між школярами, але й всі типові проблеми, які переживає сучасна молодь. "Чи займатися сексом? Що робити, коли тебе булять в школі? Як пережити перші акне?" – такі труднощі школярі поєднають з підготовкою до фінальних екзаменів.

Наразі "Секс, інста і ЗНО" опублікували в ютубі, де кіномани можуть безкоштовно переглянути перші 6 серій популярної стрічки.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень