Перше за 12 сезонів освідчення і KALUSH на сцені: ексклюзивні деталі шоу «Голос країни» (ФОТО)

А Горбунов розповів, як робив пропозицію Осадчій

У павільйоні столичного ВДНГ розпочалися зйомки сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни-12». Як ми вже повідомляли, тренерами цього сезону стали Потап, Оля Полякова, DOROFEEVA і Святослав Вакарчук.

На зйомках сліпих прослуховувань тренерка-переможниця минулого сезону DOROFEEVA з’явилася у новому образі – із темним довгим волоссям та чубчиком.

На сцені проєкту глядачів очікують музичні сюрпризи: атмосферне виконання треку Staying Alive від колишнього бек-вокаліста Святослава Вакарчука. Також на «Голос країни» прийшов кіборг, який захищав Донецький аеропорт у 2015 році та після підриву пробув у полоні ще декілька тижнів.

Вперше за роки виходу українського шоу учасник «Голосу країни» просто на сцені зробив пропозицію своїй дівчині. Що вона відповіла – глядачі дізнаються незабаром.

Натхнений таким жестом Юрій Горбунов за лаштунками шоу згадав момент зі свого особистого життя, коли зробив пропозицію Катерині Осадчій.

— Я свого часу робив пропозицію Каті в Одесі і для мене це було дуже складно, оскільки я не знав, як вона відреагує. Вона відповіла «так», але це був дуже хвилюючий момент. Для жінок це дуже важливий момент. Він значущий і говорить, що чоловік нічого не боїться і на весь світ може стати на коліно і запропонувати руку і серце, - прокоментував Юрій Горбунов.

Нагадаємо, ведучими шоу традиційно буде сімейна пара телеведучих: Юрій Горбунов та Катерина Осадча, які перед зйомками сліпих прослуховувань похрестили свого другого сина. Хрестини 4-місячного Данила припали на День Святого Миколая. 

kosadcha/Instagram
kosadcha/Instagram

Чому на сцені «Голосу країни» з’явиться гурт KALUSH та з яким учасником Оля Полякова заспіває оперу – глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

Дату прем’єри сезону поки не розголошують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень